Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Party Party i Ullared

by Agneta on 16 november 2009

Ullared MorganJa jösses. Hur tänker man när man tror att man ska kunna åka till Ullared för att festa? Att femtioåringar kan sitta och ta några glas (för många) är väl en sak, men två unga söta tjejer? De konstaterade efter ett litet tag att: ”Det är ganska dött här faktiskt”

De drog till Halmstad i stället. Bra val skulle jag tro.

Goaste gubben var ju helt klart Ghassan, glassförsäljaren, tillika fruktförsäljare. Glad, positiv och med helt rätt inställning till service! Jag måste komma ihåg att köpa frukt av honom nästa gång. Jag ska fråga om jag får kalla honom Glassan.

Största behållningen i Ullared är ju ändå Morgan. Coola lugna Morgan! Så lugn, trygg och så sig själv och jag skrattade högt när han skulle parkera bilen vid bilbingon. (Nej, jag vill inte höra att det kan vara ihopklippt – låt mig få leva i tron att fler än jag behöver många försök innan bilen hamnar där den ska!) Måtte inte Kanal5 få honom att framstå som något annat än en skön kille!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/party-party/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Tiagirl 17 november 2009 kl. 09:43

Tänkte detsamma om dom där två tjejerna…att ens komma på tanken!!! En tisdag i Ullared en varm skön sommarkväll…öh…dom kan inte har vairt samma kväll som paket-gänget för där slogs nog klackarna i trädgårdsbordet!!
Morgan…morgan, morgan…det är nog många ömma modershjärtan som slår ett slag för honom!!! Hela han utstrålar nåt slags ta-hand-om. Jag hoppas verkligen han får en massa kvinno-mail från likasinnade!!!
/Tiagirl

http://tiagirl.nu

2 Stefan 17 november 2009 kl. 09:46

Enligt Expressen så hävdar tjejerna att det var Kanal 5 som övertalade dem att besöka erotikbutiken och att festa. Deras tanke var från början en lugn dag med shopping. Vet inte vad som är värst. Att man är så lättövertalad eller att man själv irrar omkring som yra höns.

3 Mathilda 17 november 2009 kl. 10:19

Det tror jag säkert, vissa gör ju vad som helst för att få vara med på tv. Stackars tjejer. :P

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: