Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Antwon Tanner

One Tree Hill-stjärna arresterad

by Stefan on 17 april 2009

Under torsdagen arresterades Antwon Tanner, stjärna i One Tree Hill i samband med en undersökning om bedrägeri för socialbidrag. Tanner som spelar basketstjärnan Antwon ”Skills” Taylor i One Tree Hill lämnade över sig själv och har dragits inför rätta under torsdagseftermiddagen på Brooklyn Federal Court.

I nuläget är det osäkert vad arresteringen betyder för Antwon Tanners fortsatta karriär i Tree Hill då produktionen är avslutad för säsongen. Nu är jag inte särskilt insatt i amerikanska lagar, men fälls han så misstänker jag att det endast blir böter och han är ute lagom inför nästa säsong.

Däremot så fick händelsen mig att fundera på vad som skulle hända om huvudkaraktären i en serie blev akut sjuk eller placerades i fängelse. För att nämna två exempel så har vi Ghost Whisperer och Gary Unmarried. Försvinner Jennifer Love Hewitt eller Jay Mohr så är serierna dödsdömda.

Finns det något exempel där detta har skett?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/one-tree-hill-stjarna-arresterad/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: