Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

omTVserier söker skribenter

by Stefan on 24 maj 2009

omTVserieromTVserier har nu delat med sig av sina skribenters kunskap i fyra månader och under denna tid har vi publicerat strax under 200 inlägg. Nu är det dags för oss att sikta ännu högre, vilket vi vill göra genom att expandera teamet och ta in fler skribenter.

Vi söker dig som tittar på TV-serier eller är intresserade av TV-kändisar och vill få en plats att uttrycka dina tankar. Tidigare var det vanligt att varje skribent tog hand om sin egen blogg och sina läsare, men för att nå vårt mål att bli Sveriges största TV-sajt så vill vi vara med i utvecklingen och dela med oss utav flera åsikter.

För att sajten inte ska bli full av inaktiva skribenter så har vi ett krav, nämligen att man ska publicera minst ett inlägg i veckan. Givetvis finns det undantag för semester och personliga händelser (internet är inte livet), men det är ett lagom mål som alla bör nå.

Vårt mål är inte att tjäna pengar och därför sker allting på omTVserier ideellt.

Låter det intressant så skicka ett mail till ” kontakt [a] ducedo.com ” med kort information om dig själv. Har du redan en egen blogg så får du väldigt gärna ta med en länk till den.

Vid frågor, tveka inte att lämna en kommentar.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/omtvserier-soker-skribenter/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: