Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

omTVserier presenterar bilder från TV-serier

by Stefan on 31 juli 2009

bildgalleriTidigare har omTVserier enbart varit en ren blogg om TV-serier men nu har det alltså blivit dags att ta nästa steg. I veckan fick jag ett personligt mail där avsändaren frågade om vi inte även kunde publicera bilder från TV-serier och det var en idé jag nappade på direkt.

Bildarkivet är fortfarande under uppbyggnad men redan nu hittar du bilder från Mental, bilder från Vampire Diaries, bilder från Ghost Whisperer och många fler TV-serier. Allt eftersom så kommer det även dyka upp en länk under varje kategori till den specifika TV-seriens album.

Länka till oss

Idag passade jag även på att titta på statistiken och trots att vi har flera hundra besökare varje dag så är det tyvärr ytterst få som länkar hit. Därför tänkte jag nu passa på att be just dig att tänka på omTVserier nästa gång du skriver ett blogginlägg. Har du hittat något intressant blogginlägg? Finns där någon bild du vill ha med i ditt inlägg? Passa på att länka hit så att vi kan växa tillsammans.

Glöm inte bort att du även kan komma med förslag på nya funktion. Vi är öppna för allt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/omtvserier-presenterar-bilder-fran-tv-serier/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Michael Lindqvist 04 december 2009 kl. 17:59

Av intresse: Hur har du fått bildrättigheterna till att göra detta?

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: