Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

omTVserier aktiverar Gravatar

by Stefan on 09 juni 2009

GravatarDet känns som att det har blivit dags att ta nästa steg i utvecklingen för omTVserier och det tänker vi göra genom att göra det hela ännu mer personligt. På sistone har det inte hänt särskilt mycket utåt, mer än att det har skrivits en hel del inlägg, däremot så har två nya skribenter värvats till sajten. I nuläget vill jag inte berätta mer om dessa, utan ni kommer få en personlig intervju med båda inom kort. Är du själv intresserad så har vi fortfarande lediga platser.

Samtidigt har jag märkt att det finns återkommande besökare och det är just er jag vill få en bättre relation med. Därför har jag nu valt att aktivera Gravatar som gör att det visas en personlig bild vid varje kommentar ni lämnar, baserat på er mailadress. Mailadresserna publiceras givetvis inte, utan allting sker genom ett stängt system.

Att registrera sig för gravatar.com är GRATIS och allt som krävs är din e-postadress. När du väl registrerat dig så kan du ladda upp avatar-bilder och snart därefter som kommer din bild att visas på gravatar-aktiverade webbplatser!

Det är fritt fram att använda vilken sorts bild som helst och ni måste inte ens använda en bild på er. Min tanke bakom är att jag vill veta vilka personer det är som gång på gång bidrar till intressanta diskussioner i kommentarsfälten.

Registrera er nu!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/omtvserier-aktiverar-gravatar/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: