Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nytt intro till The Simpsons

by Stefan on 16 februari 2009

The SimpsonsTidigare idag skrev jag ett inlägg om det senaste avsnittet ur TV-serien The Simpsons. Där berättade jag bland annat att avsnittet visade en ny introduktion som jag aldrig tidigare har sett. Nu har jag fått information om att det är en del i deras arbete att gå över till HD, något jag givetvis uppskattar.

Tyvärr så sänder serier som Family Guy och American Dad fortfarande inte i HD, men det är förmodligen en tidsfråga nu när Simpsons har gått över till det.

Nu är frågan om det nya introt kommer ersätta det gamla, eller om det enbart var en engångshändelse? I princip så är det samma introduktion, men där finns en hel del extra information som man får ta del av, precis som med HD. Personligen så gillar jag det och har inget emot det.

Se hela inledningen:

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/nytt-intro-till-the-simpsons/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Oskar 18 februari 2009 kl. 15:11

Jag gillar den nya, mestadels för att bart inte åker skateboard på gräset vid huset deras XP

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: