Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nya NCIS Los Angeles videor

by Stefan on 20 augusti 2009

NCISDen 22 september är det premiär för NCIS nya utbrytningsserie som går under namnet NCIS LA. Då NCIS har varit en stor succé under åren så har någon högre upp beslutat sig för att följa CSI ”lyckade” koncept att starta så många versioner av serien som möjligt. Bli inte förvånade om vi inom något år även får ta del av NCIS Miami.

Personligen så var jag inte särskilt övertygad av förhandsavsnitten vi fick se förra året. Anledningen till att jag först blev så förtjust i NCIS var att vi fick följa Kates väg in i teamet och alla presenterade sig på ett positivt vis. I NCIS LA så kastades vi rakt in i handlingen och få av karaktärerna verkar ha den genuint positiva attityden som Michael Weatherly och David McCallum.

För att locka in tittarna i den nya serien så har man valt att sända serierna efter varandra och samtidigt låta Rocky Carroll gästspela i NCIS LA. Inför premiären så har det kommit fram ett par förhandstittar.

Vad tror du om NCIS: LA?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/nya-ncis-los-angeles-videor/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Stefan 21 oktober 2009 kl. 21:28

Har sett de första avsnitten, och jag är inte direkt imponerad. Denna serie är inte ens i samma universum som NCIS, att ens kalla den här för NCIS:LA är en ren förolämpning mot originalet. Det såg lovande ut i vårens ”crossover” episod av NCIS, när karaktärerna i NCIS:LA presenterades, men nu… nä bara skit tycker jag. 1 säsong, sedan läggs den ner. Och för den som tror att den är en ”succé” i USA, kolla på us.imdb.com, så ser ni att den snarare dalar nedåt…

2 Stefan 21 oktober 2009 kl. 22:30

Nu skrev jag iofs att NCIS var en succé, vilket ökade tittarsiffror tyder på. NCIS: Los Angeles har tappat en del tittare sedan starten men lockar fortfarande över 15 miljoner tittare vid varje avsnitt.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: