Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nya avsnitt av Southland ikväll

by Stefan on 01 juni 2009

SouthlandIgår skrev jag och berömde Benjamin McKenzie efter att ha sett pilotavsnittet utav Southland. Nu har jag fått chansen att se ytterligare två avsnitten och serien blir absolut bara bättre. Där finns så otroligt mycket vi tittare vill veta om karaktärerna och skaparna ger oss små halmstrån i varje avsnitt.

Förövrigt så råkade jag se Ung Rebell i lördagskväll och jag kom genast att tänka på Benjamin och hans roll i The OC. James Dean som spelade den nya eleven som inte riktigt passade in. På insidan är han väldigt mjuk och blir kär i en tjej, men på utsidan måste han vara tuff för att ingen ska bryta ner honom.

Ikväll blir det dags för mig att försöka se resterande fem avsnitten av Southland, men jag misstänker att ett eller två blir mer än tillräckligt för mig. 42 minuter i sträck är ganska lagom när det inte finns någon reklampaus eller en komediserie där man kan göra andra saker samtidigt och lyssna med ett halvt öra.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/nya-avsnitt-av-southland-ikvall/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Frida 02 juni 2009 kl. 09:49

Jag började själv se Southland igår efter att ha läst ditt inlägg om serien. Verkligen fantastiskt, men jag vill verkligen se mer av Ben McKenzie! Älskade honom i The OC.

2 Hanna 04 juni 2009 kl. 16:58

Visst var den bra? Jag gillar verkligen denna serien är ett stort fan av Ben Mckenzie följt honom sedan starten av OC :D
Har börjat gillar Michael Cudlitz oxå som spelar John Cooper.

3 Stefan 04 juni 2009 kl. 20:01

Jag instämmer fullt ut Hanna. Tyvärr orkade inte ögonen med igår och det blev aldrig någon säsongsfinal av Southland utan jag får helt enkelt ta den ikväll. Förra avsnittet var verkligen bra och jag tror utan tvekan att detta kan bli ännu bättre.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: