Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

The Secret Circle

Ny TV-serie: The Secret Circle

by Emma on 30 oktober 2011

En helt ny serie har nu tagit klorna i fantasy fansen i USA i höst. Serien är baserad på böckerna som L.J. Smith skrivit, så gillar man The Vampire Diaries, hennes tidigare verk kan jag slå vad om att ni kommer gilla The Secret Circle. Skaparna av The Vampire Diaries har gjort gjort den, och redan första avsnittet blev en succé.

Serien handlar om Cassie Blake (Britt Robertson från Life Unexpected), som är en helt vanlig tonåring tills dess att hennes mamma dör i en tragisk ”olycka”. När hon flyttar in hos sin mormor till en liten stad hennes mamma flytta ifrån när Cassie var ett litet barn, möter hon en ny grupp av människor som verkar ovanligt intresserade av henne. När konstiga saker börjar hända runtomkring henne så förklarar de att de alla är ättlingar till kraftfulla häxor. De har väntat på henne för att kunna skapa sin nya generation av den s.k.Secret Circle!

Mer än så får ni tyvärr inte veta. Jag är väldigt ledsen att informera att jag ej vet om och när det kommer till Sverige för visning, men vi får ju hoppas. Själv tycker jag att serien är helt otroligt bra och kan varmt rekommendera den om man gillar serier som The Vampire Diaries, True Blood och Supernatural.

Just nu visas avsnitt sju ”Masked” av första säsongen i USA. Vi får hålla tummarna och hoppas att den kommer till Sverige.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ny-tv-serie-the-secret-circle/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: