Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

TV4
Foto: TV4

Ny säsong för Familjen Annorlunda

by anna on 24 juli 2010

Det är nu klart att det blir en tredje säsong för Familjen Annorlunda på TV4, serien där vi får följa tre familjer med lite fler barn än det genomsnittliga. I den tredje säsongen återser vi tiobarnsfamiljen Norrström från Märsta samt möter två nya familjer. Detta innebär alltså att familjen Johansson i Älvdalen som medverkat i de båda tidigare säsongerna inte kommer att vara med i den nya. Istället kommer vi få lära känna en sjubarnsfamilj från Motala samt ytterligare en storfamilj.

Jag tittar gärna på Familjen Annorlunda igen! Det här är en serie som får oss med bara två barn att inse vilken semester vi har, samtidigt som det är intressant att få se hur de löser vardagens alla situationer när det finns så många viljor och röster som gör sig hörda. Jag själv är inte gjord för att ha så många barn, jag tycker det är svårt nog att balansera tiden rättvist mellan mina två. Så att få följa dessa familjer på tv är för mig mer intressant och spännande än en actionrulle från Hollywood. Åtminstone en från 80-talet i klass med ”Snuten i Hollywood”.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ny-sasong-for-familjen-annorlunda/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 kajsa gunnarsdotter 25 augusti 2010 kl. 21:11

Nu har jag provat 2ggr skrivit och det har försvunnit vet ej om ni fått dessa ofullständigt eller var de är ,men syrran med 10 på väg hon är som en glad Anna Bok .
mobil 0736389147 kajsa

2 Tobbe Blad 31 augusti 2010 kl. 23:22

Hej hej

De ringde oss från Meter och undrade om vi ville vara med i ”Familjen Annorlunda” till hösten, men vi hade redan börjat filma för femmans ”Sveriges Skönaste Familjer”.

Hoppas att ni kommer att följa det när det kommer i oktober. Som det verkar blir det helbra (men det kan man kanske inte veta innan)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: