Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ny säsong av Hannah Montana

by Stefan on 01 juni 2009

Miley CyrusDet ska erkännas att jag har fått ett par gliringar från mina jämnåriga vänner pga att jag finner Hannah Montana underhållande. Givetvis är det långt ifrån den bästa serien och skulle jag tvingas ge upp en TV-serie så ligger den med all sannolikhet bland topp 3. Däremot så finns det något positivt i varje avsnitt och den glada andan gör att man känner sig aningen gladare efter varje avsnitt.

Nu gäller det enbart den engelska versionen och absolut inte den dåligt dubbade svenska versionen. Säg, varför fortsätter vi dubba TV-serier när varenda unge stöter på engelskan flera gånger om dagen?

Nu är det iallafall klart att vi får se ytterligare en säsong av Hannah Montana med Miley Cyrus i spetsen. Inspelningen av säsong påbörjas i början på nästa år och tack vare nya förändringar så kan vi vänta ett par nya karaktärer.

Miley and the producers have proposed a change of setting for Season 4 that will provide the catalyst for wonderful new characters and … storytelling opportunities.

Förmodligen blir det inga större förändringar och vi kan se fram emot en ny uppmuntrande säsong.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ny-sasong-av-hannah-montana/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: