Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ny på omtvserier

by Lena on 20 oktober 2009

omTVserierJag fick ett erbjudande om att skriva på denna sajten om ett av mina absoluta favoritintresse, TV, och jag tackade glädjeligen ja!  Jag har och kommer fortsätter blogga  på min blogg http://tvundfilm.blogspot.com/ där jag behandlar både ämnet TV och film som titeln så tydlig säger.

När det gäller TV är jag väldigt glad att TV ändå har fått lite förhöjd status de senaste åren, (även om en hel del folk fortfarande ser det som en prestigegrej att inte titta på TV alls) då det har producerats väldigt många bra TV-serier de senaste åren. Jag gillar framför allt amerikanska dramaserier, frågesporter, bra sitcoms, SVT-dokumentärer, Discoveryprogram och pensionsprogram som Gokväll och Fråga doktorn.

Idag kollar jag självfallet på Desperate Housewives som jag tycker är en serie som har hållit hög kvalitet alla säsonger och det är alldeles fantastiska karaktärer i denna serie. Sen Christine innan läggdags.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ny-pa-omtvserier/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: