Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nina Dobrev intervjuad om Vampire Diaries

by Stefan on 29 maj 2009

Vampire DiariesI mitt förra inlägg skrev jag positivt om Vampire Diaries och om hur mycket jag tror på den. Därför kommer jag i fortsättningen fokusera en hel del på serien och förhoppningsvis så kommer det hela resultera i något gott. Jag ser verkligen fram emot premiären till höst! Serien Vampire Diaries består till stor del av tre karaktärer, spelade av Ian Somerhalder, Paul Wesley och den fantastiska Nina Dobrev. Av en händelse blev jag länkad till hennes blogg på MySpace och jag det var något med hennes glada ”the girl next door”-attityd som genast gav mig känslan av att det här kan bli riktigt bra.

Bild på Nina Dobrev

Nina Dobrev

Hon är dessutom endast 20 år och efter hennes framträdande i The Poet så tror jag att hon kan bli riktigt stor om Vampire Diaries blir lika populär som jag förutspår.

Intervju med Nina Dobrev

Jag hittade dessutom en kort intervju med henne där hon förklarar sin roll i serien och en kort sammanfattning om vad den egentligen handlar om. Dessutom tar hon upp Twilight som jag flaggade för i mitt förra inlägg.

Har vi en succé eller en ny serie som försvinner efter en säsong?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/nina-dobrev-intervjuad-om-vampire-diaries/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: