Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nick Swisher

Nick Swisher till How I Met Your Mother

by Stefan on 19 december 2009

Alla Barneyfans har åter igen något att se fram emot. Senaste 4-5 avsnitten av How I Met Your Mother har verkligen varierat i kvalitén och överlag anser jag att avsnitten som kretsar kring Barney är bra mycket bättre än avsnitten kring resten av sällskapet. Om vi bortser från allting relaterat till Robin senaste säsongen. Tyvärr har hon inte bjudit till särskilt många skratt samtidigt som hon drog Barney med sig.

Därför är det nu kul att basebollstjärnan Nick Swisher ska dyka upp i ett avsnitt den 1 februari spelandes sig själv. Som du säkert känner till så har idrottsmän och rockstjärnor alltid enkelt för att få damer och det ställer till problem för Barney när Swisher dyker upp på MacLaren’s bar. Kan vi ana en ”challenge accepted”?

I Nick Swishers riktiga liv så har han nyligen blivit sammankopplad med skådespelaren JoAnna Garcia och möjligtvis kan det vara så att hennes gästinhopp har hjälpt till att plocka in Swisher i serien.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/nick-swisher-till-how-i-met-your-mother/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: