Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Melodifestivalen i Malmö 2010

Ni som missade, missade inget

by Agneta on 27 februari 2010

Melodifestivalen den fjärde veckan.

Sibel, otroligt tråkig låt och avsaknad av kjol. Om man ska ha ingen kjol får man hålla ihop benen (jag har själv det problemet, och går därför sällan utan kjol)

Py som Elton John? Bäst (nåja) låt hittills av dessa två, men har inte i melodifestivalen att göra. Hon är cool, men så fel på något sätt.

Neo,  den hittills klaraste melodifestivalslåten, hittills. Ingen jättehit. Verkligen inte.

Lovestoned, den här har jag hört förut, fast i annan tappning. Trist framträdande. Låtarna blir i alla fall bättre och bättre.  Väntar med spänning på de kvarvarande bidragen.

Anna Bergendahl, ok, det här är bästa låten hittills. Men har inte i dessa sammanhang att göra. Underbar röst. Lite mer markerade ögon hade inte gjort något.

Pernilla, äntligen ett bidrag av klass! Bra artist, helt ok låt (i sammanhanget) och proffsigt framträdande. Bör gå direkt till Globen, om jag får välja. Lite återanvändningskänsla över låten.

Noll Disciplin, eh ursäkta? Vad var detta? Töntigt. På alla plan. Inte heller någon bra låt (ens om man blundar). Och tyvärr är jag rädd att den går direkt till Globen, baraföratt.

Peter, ögongodis, och hög igenkänningsfaktor på låten. Lite guldet blev till sand blandat med Sahra Dawn Finer och en handfull andra låtar och artister. Njae, ingen vinnare. Fast säkert några månader på Svensktoppen.

Okej Svenska Folket, se till att rösta på rätt bidrag till Melodifestivalen nu! Själv sparar jag mina slantar till något roligare.

Uppdaterat:

Ok. Nu kliar det i sms-fingrarna, det måste jag erkänna! Anna är vidare till Globen och nu väntar vi med spänning på nästa bidrag. Måtte inte Idiotlåten gå vidare. Jag önskar att Pernilla går till Globen och Peter till Andra chansen.

Uppdaterat igen:

Peter Jöback vidare till final. Pernilla och Neo till Andra chansen.

Jaha. Det var det. Nu ska jag kolla skidor!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ni-som-missade-missade-inget/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Lenita 01 mars 2010 kl. 21:03

svar: kl 21:59
Äntligen en vettig kommentar! Kan bara trycka ”godkänn kommentar” en gång men hade annars tryckt flera.. Ja, den där TV:n är egentligen en farlig apparat. Man märker det snabbt också måste jag säga, när man kommer hem till nytt folk. De har på tv:n som en slags isbrytare och för att det aldrig ska bli pinsamma tystnader, tänkt på det? Tycker det är komiskt. Glömmer man bort sig i tekniken kan man alltid fråga sig: Hur gjorde dom förr då?

Ja just ja.. Melodiskandalen är igång.. Haha.. Tycker det känns som om den går året om. Och då kolar jag inte ens på TV. Hör från människor och den lilla stund jag orkar höra på radio.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: