Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

NCIS Los Angeles får grönt ljus

by Stefan on 15 oktober 2009

NCIS: Los AngelesEn av serierna jag har varit starkt tveksam till i höst är utan tvekan NCIS Los Angeles. Delvis tack vare knepet att lägga serien precis innan klassiska NCIS har gjort att NCIS LA blivit en succé tittarmässigt. Serien har just nu ett snitt på 17.4 miljoner tittare per avsnitt, vilket är otroligt bra och placerar serien bland de mest sedda i höst.

Tack vare detta så har nu CBS valt att beställa en full säsong av serien och vi kommer därför vara garanterade 13 avsnitt, varav 4 redan har sänts borta i staterna. Med tanke på vilken succé serien har blivit i USA och hur populär NCIS är i Sverige så kan jag med all säkerhet spå att TV3 köper in serien nästa år.

Samtidigt passar CBS på att även beställa en full säsong av The Good Wife som lockar omkring 13.69 miljoner tittare per avsnitt. En bit ifrån föregående nämnda 17.4 miljoner, men fortfarande väldigt bra tittarsiffror.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ncis-los-angeles-far-gront-ljus/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: