Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

NCIS: Legend – Premiär av ny spinoff

by Stefan on 29 april 2009

NCISHar du följt med NCIS från början så är du säkert mycket väl medveten om att NCIS från början är en spinoff på den populära TV-serien JAG. Nu är NCIS inne på säsong 6 och produktionsbolaget har bestämt sig för att försöka skapa en ny spinoff med risken att skapa nya CSI.

Inatt fick vi ta del av det första av två provavsnitt som går under titeln Legend, där Gibbs och McGee reser till Los Angeles för att hjälpa till och lösa ett fall samtidigt som vi tittare blir presenterade för alla nya karaktärer.

Överlag så blev jag ganska besviken av Legend och jag hoppas på en kraftig förbättring i del 2. NCIS-teamet fick kliva ett bra steg bakåt för att ge mer plats åt de nya karaktärerna och ändå är Mace den enda karaktären som lämnar ett spår efter sig. Just nu har det även blivit väldigt populärt med karaktärer som har väldigt enkelt för att läsa människor och i sann The Mentalist och Lie to Me anda så har även Legend det.

Nej, jag vill att man tonar ner tekniken och fokuserar mer på personligheterna i stil med NCIS för att förhoppningsvis få en lika lyckad serie.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ncis-legend-premiar-av-ny-spinoff/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Eternalia.wordpress.com 10 maj 2009 kl. 15:45

Legend är ju ett försök till att få in mer high tech, lite black op liknande kvalitéer i NCIS franchisen men håller med om karaktärerna. Just nu är det lite grumliga och inte så särskilt intressanta, Legend II är jag lite kluven till.

I slutändan var det ändå Original NCISstoryn som var mest intressant, mest för att det ändrar dynamiken mellan karaktärerna. Jaja.^^

Hey, ni har inte med Dollhouse i listan! =P

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: