Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

NBC lägger ner minst 7 serier

by Stefan on 17 april 2009

ChuckNBC har nyligen publicerat en lista på alla deras nuvarande serier och tyvärr ser det mörkt ut för många av dem. På listan över dödsdömda serier så har vi bland annat ER, Kath & Kim, Life, Knight Rider, Crusoe, Lipstick Jungle Kings och My Own Worst Enemy. Personligen så följer jag inte någon av serierna, men jag har sett fram emot att få börja på Knight Rider som var en av mina favoritserier under 80-talet.

På deras lista över bubblare så har vi däremot två serier som jag följer och jag hoppas på att båda dessa får förnyat förtroende. Serierna som just nu ligger på gränsen är Chuck, Medium, My Name Is Earl, Parks and Recreation och Southland.

Personligen så är jag ganska förtjust i Chuck och My Name Is Earl och jag hoppas därför på att det blir en fortsättning för dem.

På den ljusa sidan så har vi 6 serier som får förnyat förtroende. Tyvärr följer jag endast en av dem, men det blir det kanske förändring på om alla andra serier försvinner.. TV-serierna som klarar sig är Heroes, Law & Order, Law & Order: SVU, The Office, 30 Rock och Friday Night Lights.

Information om de övriga fyra nätverken kommer under dagen!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/nbc-lagger-ner-minst-7-serier/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna 17 april 2009 kl. 12:48

Trist om Chuck skulle försvinna då det är en av mina favoritserier. ER har varit klart sedan länge, så det är ingen större chock.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: