Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

My Name is Earl S04E18

by Stefan on 14 februari 2009

My Name is EarlAvsnitt 18 av My Name is Earl börjar med att Mr. Turtle dyker upp hos Earl och Randy. Efter en kort genomgång av vad han har upplevt när han var borta så hittar Earl ett nummer till Darnell som ber honom skicka Mr. Turtle via posten. Earl gillar inte tanken på att skicka en levande varelse via post, utan bestämmer sig för att själv åka hem till Darnell och ge honom Mr. Turtle.

När Earl kommer fram så visar det sig att Joy har haft problem med att bli vän med de andra hemmafruarna, något Earl bestämmer sig för att ordna med hjälp av karma. Efter en presentation av hur karma fungerar så bestämmer sig fruarna för att testa genom att göra något snällt för deras hembiträden. Resultatet blir att hemmafruarna kan sova gott om natten igen.

Samtidigt lyckas Randy träffa en manlig vän, vid namnet Jim. Utan att förstå det själv så bjuder Randy hem Jim och låter honom spendera tre nätter tillsammans i deras husvagn. Det hela tar slut när Earl kommer hem och Jim flyr bakvägen, utan att Randy har förstått vad Jim’s intention var.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/my-name-is-earl-s04e18/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: