Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nytt album av Miley Cyrus

by Stefan on 29 augusti 2009

Miley Cyrus - The Time of Our LivesI dagarna släppte Miley Cyrus, känd från Hannah Montana, ett nytt album under namnet The Time of Our Lives och givetvis har jag spenderat morgonen med att lyssna igenom det. Albumet består av 8 låtar, varav 2 redan är släppta som singlar och en liveduett med Jonas Brothers. Singlarna är Party in the USA och The Climb.

Överlag så märks det att hon har blivit mycket äldre sedan sina tidigare album, något som bland annat märks i den något mörkare rösten. På framsidan av omslaget har vi en bild där Miley utan tvekan liknar Lindsey Lohan, något jag inte ser allt som positivt då vi alla vet hur hennes liv har sett ut på senare tid..

Nu till den stora frågan, hur är musiken? För att snabbt nämna singlarna så är jag förtjust i dem sedan tidigare och det är ingen större förvåning att de båda är med på hennes album. Tittar vi sedan på liveduetten, Before the storm, med Jonas Brothers så är där väldigt starka drag av just Jonas Brothers. Godkänd låt, men inte mycket mer. Tydligen ska det ha spekulerats kraftigt i om den är synonym med hennes kärleksliv tillsammans med Nick. Jag är personligen inte särskilt insatt i det hela och kan därför inte uttala mig om det.

Skivans bottennapp får utses till Talk is Cheap som känns otroligt monoton. Förmodligen till stor del pga att musiken överröstar rösten genom hela låten utan att variera särskilt mycket.

Lyssna på Spotify

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/miley-cyrus-time-of-our-lifes/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: