Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Miley Cyrus påldans under Teen Choice Awards

by Stefan on 11 augusti 2009

Miley CyrusI helgen var det Teen Choice Awards 2010 där det bland annat delades ut pris till Heroes, Jonas Brothers, Gossip Girl och flera andra. Tidigare idag skrev jag om efterspelet mellan Ashley Greene och Chace Crawford där det kort efter dök upp nakenbilder på Ashley Greene. Med all sannolikhet utan samband.

Nu fick jag även se att Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus uppträdde genom att bland annat dansa omkring en påle (s.k. påldans). Bilden fick mig genast att tänka på Britney Spears och kort därefter hittade jag en annan video där systern Noah Cyrus dansar kring en liknande påle.

Av någon anledning kommer jag att tänka på slitna porrstjärnor och strippklubbar när jag hör människor dansa runt en påle. Är det dåligt rykte eller bör 16-åriga Miley och 9-åriga Noah undvika det och rubrikerna det skapar? I det senare exemplet anser jag väl egentligen att det snarare är dåligt omdöme från festfixaren.

Miley Cyrus påldans

Noah Cyrus påldans

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/miley-cyrus-paldans-under-teen-choice-awards/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: