Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Michel Berendji utröstad från Robinson

by Stefan on 15 april 2009

RobinsonFörsta avsnittet av Robinson är över och vi har fått ta del av vårt första öråd, ett relativt torftigt öråd där programledaren Linda Isacsson hade fått rollen att göra sexuella anspelningar och få deltagarna att berätta om pågående romanser. Informationen kom fram väldigt fort och därefter kändes det hela som upprepningar.

I mitten av programmet dök den ökända tävlingen Plankan upp och jag blev kraftigt förvånad. Vad jag kan komma ihåg så har plankan alltid varit en viktig deltävling i finalen och jag blev därför konfunderad över vad TV4 har i rockärmen för framtiden i Robinson. Först ut att trilla ner från planken var Kerstin Fröblom, en äldre kvinna som fick sina 60 sekunder av kändisskap. Hon verkade trevlig, även om vi inte fick se särskilt mycket av henne, men vad var tanken när hon sökte till Robinson..?

Vinnaren i Plankan blev Lukas Berglund, en läkare från Lidingö som TV4 framställer som en överklassläkare i det första avsnittet. Längre in i Robinson växer han och i avsnitt fyra så har han blivit riktig trevlig. I nuläget är han favorit nummer två, efter Erik Billing.

Den andra personen att åka ut från Robinson var Michel Berendji. En trevlig 39-åring från Stockholm som blev utröstad pga att han försökte ta ansvar och leda de vilsna deltagarna.

På slutet när Michel Berendji blev det en del tårar från Mika, som verkar vara en trevlig tjej. I de senare avsnitten kommer hennes ”lathet” fram då hon och Josefine inte gör mycket annat än att ligga och sola, men Mika ser bra ut och är tillsammans med Angela de enda två intressanta tjejerna.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/michel-berendji-utrostad-fran-robinson/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: