Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Men hjälp alltså!

by Agneta on 02 november 2009

UllaredVad är det med Ullared och deras fryspåsar egentligen? Det säljs enorma mängder av deras egna fryspåsar – själv köpte jag ett stort antal igår när jag besökte Ullared.

Jag var helt matt efter besöket igår, och lika matt blev jag idag när jag såg programmet! Ok att de medvetet valt att filma många udda och fanatiska besökare, men ändå! Är de på riktigt?!

Make up-artisten Mattiaz med mamma Suzanne … hur i hela friden var hon sminkad egentligen? Med tanke på sonens yrke. Jag skulle nästan gissa på att han var skådis och inte riktigt på riktigt. Och de glada väninnorna? De var nog på riktigt, tyvärr, men lite tillgjort hurtigt roliga. Lite göteborgskt ”goa gubbar” fast tanter då.

Riktigt go gubbe var sköna Rose-Maries gubbe Kjell, som gick omkring på campingen och tände grillen och drack brännvin, medan frugan gick och spenderade massor av pengar med sina fyra döttrar.

Goast i hela Ullared var nog i alla fall Morgan! Lite lågmäld och tystlåten, lite skönt tillbakadragen kille som jobbar på lagret. Jag skulle tro att han lyfter mer och mer allteftersom serien pågår. Och om jag blev sugen på att själv besöka Ullared igen? Nej inte på länge. Men följa serien på TV ska jag absolut göra!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/men-hjalp-alltsa/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 nipe 02 november 2009 kl. 22:05

Men visst blir man som ett frågetecken: Är de verkligen på riktigt??
Nu när du säger det, så känns nog Mattiaz och mamman lite väl överspelade, inhyrda för att dra tittare till serien.
Men Rose-Marie och hennes gubbe, OMG!
Nä, jag blir inte heller sugen på att åka dit, känns inte som bra reklam för stället… Men titta, det ska jag!

2 Stefan 02 november 2009 kl. 22:41

Jag såg avsnittet i efterhand på Kanal 5 Play (ingen reklam) och serien bjöd verkligen på en del skratt. Mattiaz kändes verkligen udda, men jag har svårt att tro att det är spelat. Givetvis överdrivs det säkert en del framför kameran, men han måste vara ganska udda från början. Annars var ju Kjell ganska underhållande.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: