Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

MELODIFESTIVALEN 2010

Melodifestivalen 2010 del 1

by Mathilda on 07 februari 2010

Med stor förväntan satte jag mig i går kväll framför tvn för att se den första delen av årets Melodifestival. Behöver jag ens säga att jag blev besviken? Det är precis samma sak varje år. Man tänker att man ska ge programmet en chans men sen inser man att: NEJ det blir inte bättre.

Egentligen kan jag inte riktigt sätta fingret på vad det var som var så dåligt. Det är helt enkelt en låg typ av underhållning. Programledarna gjorde sitt bästa för att försöka underhålla publiken, men skämt efter skämt var det ändå ingen som skrattade. Pinsamt är ordet! Måns var ändå den av de de tre programledarna, Christine och Dolph, som klarade sig bäst.

Kanske var det den långa omröstningen jag störde mig på? Efter att ha hört låtarna en gång tröttnar jag och vill veta vem som går vidare direkt. Jag orkar inte se om allt igen och att man måste rösta flera gånger. suck.

Måste ändå ge en stor eloge till Salem Al Fakir som direkt tog en plats i finalen, vilken artist han är! Enda anledningen till att jag inte stängde av direkt efter att Ola sjungit var just för att få se Salem, och det är jag glad att jag gjorde. Även fast hans låt inte direkt var en typsik Melodifestivallåt fick han den ändå att passa in i sammahanget. Grymt!

2:a att gå vidare var Ola och det tycker jag väl var sådär. Själv hade jag hoppats på att Pain of Salvations skulle knipa en plats istället. Hoppas att det går bättre för dem i andra chansen där de än så länge slåss mot Jessica Andersson.

För övrigt var de andra bidragen mycket dåliga och tråkiga. Nästa vecka får vi se: Andra Generationen + Dogge, Andreas Johnson, Anna Maria Espinosa, Eric Saade, Hanna Lindblad, Kalle Moraeus & Orsa Spelmän, Highlights & MiSt och Pauline. Jag har en känsla av att det inte ens är värt att slå på tvn.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/melodifestivalen-2010-del-1-succe-eller-fiasko/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Stefan 07 februari 2010 kl. 20:10

Själv så var jag inställd på att se samtliga deltävlingar av Melodifestivalen i år men kom snabbt på andra tankar när jag blev erbjuden senaste filmen om Johan Falk på DVD.

Lyckades du hitta någon låt som var ”kraftigt inspirerad” från någon populär klassiker?

2 Lars-Göran Wadén 07 februari 2010 kl. 20:42

Exklusiva smygfotograferade bilder inför nästa veckas melodifestival i Sandviken.
http://www.livetrullarvidare.blogg.se

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: