Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Melissa George

Melissa George till Lie to Me

by Stefan on 11 december 2009

Jag har ett stort intresse för psykologi och förmodligen tack vare det så har jag även skapat ett intresse för TV-serier om personer som är duktiga på att läsa andra människor. Sedan tidigare har jag följt The Mentalist och Lie to Me och nyligen valde jag även att ta upp den aningen humoristiska serien Psych. Har du tips på liknande serier så mottages dessa gärna.

Lie to Me har utan tvekan gått från att vara ganska tråkig och intetsägande till att locka med mig även om senaste två avsnitten har varit på gränsen till att bli överdrivna. Jag gillar Tim Roth och till min förvåning så har Hayley McFarland blivit en av få barnskådespelare som jag tycker spelar sin roll bra. På senare tid har denna gruppen blivit för kloka för sin ålder, om man nu kan säga så. Connor Gibbs levererar moralkakor efter varandra i Ghost Whisperer och jag har egentligen aldrig gillat Madeleine Martin i Californication. Därför är det kul att kunna avslöja att Lie to Me har blivit belönade med en full säsong trots att tittarsiffrorna inte har varit fantastiska.

Samtidigt har det blivit klart att Melissa George har fått en återkommande roll i serien och hennes första framträdande blir i avsnitt 11. Enligt tidningen Entertainment Weekly så kommer hon spela karaktären Clara Martin, en yngre fru gift till en äldre miljardär, i Anna Nicole Smith-stil. Tidigare har hon varit med i serier så som In Treatment och Alias.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/melissa-george-till-lie-to-me/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: