Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Maraton med Breaking Bad

by Stefan on 08 juni 2009

Breaking BadMaraton är bra för själen sägs det och hur gärna jag än vill se alla sex filmerna i Star Wars under ett långt maraton så har det aldrig blivit av. Därför får jag istället nöja mig med maraton av TV-serier och idag blev det dags för Breaking Bad.

Det hela började när jag var iväg och firade en väns födelsedag när samtalsämnet inte helt oväntat flöt in på TV-serier. Då blev jag rekomenderad Breaking Bad och jag fick höra en väldigt intressant handling. Enligt honom så var det en kemilärare som fick lungcancer och eftersom han inte vill lämna sin familj fattig så bestämmer han sig för att börja producera metamfetamin.

Delvis så stämmer handlingen men tyvärr tycker jag inte riktigt att serien lever upp till mina förhoppningar. Huvudhandlingen med Bryan Cranston och Aaron Paul är ytterst intressant, men alla bihandlingar är långsama och i mitt tycke inte alls intressanta. Ta tex polisens fru, kleptomanen, som inte alls tillför något. Givetvis visar det att även poliser och deras familjer tummar på lagen, men sen?

Nej, jag vill istället se Bryan och Aaron lyckas producera tillräckligt mycket metamfetamin för att klättra högt på rankingen till då slutligen Bryan går bort stilla i lungcancer.

Imorgon ska jag påbörja säsong 2 och därefter få vi se vart det leder.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/maraton-med-breaking-bad/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 MKP 08 juni 2009 kl. 00:30

Säsong 2 har precis slutat för några dagar sen, och jag tycker ändå det var en helt okay serie, skriv gärna lite mer när du är ifatt : )

2 Stefan 08 juni 2009 kl. 14:03

Skönt att jag inte ligger allt för långt bakom då. Förhoppningsvis får jag tid över till fler seriemaraton i veckan och förhoppningsvis hinner jag med hela säsong 2 av Breaking Bad.

Jag läste dessutom att serien är nominerad till årets drama i The Television Critics Association, vilket gör att jag med stor sannolikhet kommer skriva allt mer om serien.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: