Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Linda Hunt till NCIS: Los Angeles

by Stefan on 03 juli 2009

Linda HuntTidigare idag skrev jag att Rocky Carroll var klar för NCIS: Los Angeles och nu när jag kommer ännu längre i mitt arkiv så ser jag att även oscarsvinnaren Linda Hunt ska spela en ny karaktär som inte var med i pilotavsnitten.

Hunt kommer spela en före detta filmindustri-tekniker som ska hjälpa Los Angeles-teamet. Där kommer hon bland annat förse Chris O’Donnell och LL Cool J med mikro-övervakningskameror och andra högteknologiska föremål, vilket med andra ord gör henne till en kvinnlig Q.

Personligen så är jag inte helt förtjust i beslutet även om jag alltid har gillat Q. Detta tyder på att producenterna kommer satsa allt mer på teknologin och redan i pilotavsnitten var jag trött på den.

Linda Hunt har tidigare varit med i The Unit och Without a Trace.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/linda-hunt-till-ncis-los-angeles/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: