Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Lie to Me saknar handling

by Stefan on 27 maj 2009

Lie to MeIgår tog jag mig igenom det sista avsnittet ur den första säsongen av Lie to Me och jag blev inget annat än fortsatt besviken. Under 13 avsnitt har vi inte fått veta något alls om huvudkaraktärerna, utöver den komplicerade relationen kring Alec Fosters drogproblem, något som är uppklarat nu.

Lie to Me har hela tiden jämförts med The Mentalist, där vi tittare har ett stort huuvdmål. Nämligen att få tag på Red John. I Lie to Me så matas vi hela tiden med nya fall och givetvis lyckas man lösa dem efter att ha dragit ett par nitlotter, i sann House-anda. Frågan är om tittarna accepterar situationen och fortsätter titta, eller vill man ha mer?

Det stora problemet för manusförfattarna är svårigheten att introducera något helt nytt. I princip så skulle det krävas ett dödsfall på antingen någon i teamet eller deras familj, för att alla ska få något att fokusera på. Tyvärr skulle det samtidigt dra igång en ordentlig oreda och jag hoppas att manusförfattarna inte väljer att göra något så drastiskt.

I säsongsfinalen fick vi se en upprörd Torres och jag hoppades verkligen på att hon skulle lämna. Tyvärr blir det med stor sannolikhet inte så och vi kommer tvingas se henne en hel säsong till.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/lie-to-me-saknar-handling/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Allt om Leighton Meester 27 maj 2009 kl. 15:11

Ja! Sant. Men hon är väldigt bra!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: