Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Laura Bell Bundy

Laura Bell Bundy till How I Met Your Mother

by Stefan on 20 augusti 2010

Den 29-åriga countrysångerskan Laura Bell Bundy som bland annat har spelat Elle Woods i Broadway-versionen av Legally Blond har nu blivit bekräftad för en återkommande roll i komediserien How I Met Your Mother.

Redan nu är det klart att hon inte kommer vara Mrs Mosby utan en kollega till Robin (Cobie Smulders) i Metro News One. Laura Bell Bundy ska ersätta Don som lämnade staden och dumpade Robin på vägen mot sitt nya arbete.

Ryktet säger dock att hon kommer gå ut på en dejt med Ted (Josh Radnor) så det är kanske möjligt att vi kan komma att se fram emot interna konflikter i TV-programmet mellan Cobie Smulders och Bundy som slutligen Ted tvingas lösa.

Neil Patrick Harris blir pappa

Tidigare i veckan presenterades även nyheten om att 37-åriga Neil Patrick Harris och hans partner David Burtka väntar tvillingar. I söndags presenterade NPH nyheten på Twitter. Följer du inte omTVserier där redan så rekommenderar jag varmt att du gör det nu (omTVserier på Twitter).

So, get this: David and I are expecting twins this fall. We’re super excited/nervous/thrilled. Hoping the press can respect our privacy…

Enligt flera källor så ska de båda använda sig av en surrogatmamma och födseln förväntas ske i oktober. Vi på omTVserier säger givetvis grattis i förskott!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/laura-bell-bundy-till-how-i-met-your-mother/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: