Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Lär känna Ullared-Morgan

by Stefan on 30 oktober 2009

Ullared MorganÄven om du kanske inte har sett TV-serien Färjan så är jag säker på att du har hört talas om Färjan-Håkan. Om inte genom dina vänner, så kanske på en reklam på TV. När det skapas serier där man visar upp en arbetsplats så gäller det till stor del att väcka känslor bland tittarna så att man kan bygga ett band med arbetarna. I fallet med Håkan så har han blivit omåttligt populär och det är bekräftat att han ska få en egen TV-serie nu. Namnet är fortfarande okänt, men det spekuleras om att det blir en bar på en turistort.

På samma vis vill nu kanal 5 att du ska binda tillsammans med arbetarna på Ullared och först ut är Morgan som logiskt går under namnet Ullared-Morgan. Hans främsta uppgift är att se till så att huvudlagret är i ordning, vilket han nu har gjort i 11 år.

Jag har roligt på jobbet, säger Morgan till Kanal5.se. Det är många som jobbar här och vi har bra kontakt med VD:n och ledningen. Ibland ordnas det stora fester och vi har tio procents personalrabatt på hela Gekås sortiment.

Det är lite lågkonjunktur i kärleken just nu, fortsätter Morgan. Men det har spekulerats om att jag kanske kan få beundrarbrev när programmet visats i tv, säger han och skrattar.

Se mer av Morgan och de andra anställda i Ullared på måndag 20:00

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/lar-kanna-ullared-morgan/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Sara 30 oktober 2009 kl. 14:23

Inte en chans att han blir lika populär som Håkan.. Saknar all utstrålning och det är just därför Håkan är så fantastiskt bra.

2 Mathlda 30 oktober 2009 kl. 14:59

Ska bli roligt att se! ;)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: