Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka

Koppla bort hjärnan en stund

by Agneta on 20 december 2009

Jag ömsom förfasar mig över och ömsom skrattar högt åt kvällens dubbelavsnitt av Anna Ankas jul! Vilken dum människa hon är, Anna Anka! Vilket spån! Både oroväckande korkad och oerhört roande! Rolig på sin egen bekostnad skulle jag vilja påstå!

Hon klankade ännu en gång ner på svenska män som dammsuger och byter blöjor, och på gifta kvinnor, och hur de förfaller utseendemässigt efter giftermål! (Rätta mig om jag har fel, men är inte fetma ett större problem i USA? Fast det gäller kanske inte gifta kvinnor?)

Jag kan erkänna att om jag hade haft mer tid och ork att lägga på mig själv och mitt utseende så hade jag varit mycket mer vältränad och fräschare. Hade jag varit gift med en miljonär och/eller om vi hade haft tjänstefolk hade jag inte haft några problem med att träna flera gånger i veckan eller springa på SPA och ansiktsbehandlingar och manikyr! Inga problem alls! Låt mig byta plats med Mrs Anka ett par månader så ska hon få se på under!

Jag vet inte om jag tycker att TV3 gjort rätt som satsar på Anna Ankas jul, programmet känns rätt så fjantigt och snabbt ihopsatt, men förmodligen är det en hit. Jag gissar att jag kommer sitta bänkad även i morgon kväll för att se fortsättningen, men skulle jag missa det är det inte hela världen… Det kan lika gärna hända att jag är ute och shoppar julklappar. Om jag inte lyckats fixa mig tjänstefolk som ordnar det åt mig!

Är hon den dumma blondin, som hon så tydligt framstår som, eller är hon smart, som vissa påstår? Att hon skulle uttala sig som hon gör enbart för att provocera? Jag vet inte. I mina ögon är hon enbart dum. Även om hon tycker att hon är smart, som ser till att hålla sig känd genom att provocera så mycket hon bara orkar. (Och tack vare slappa svenska journalister som inte kan släppa den ankan.)

Men ärligt talat, hur roligt är det med människor som bara vill provocera?!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/koppla-bort-hjarnan-en-stund/ sort:published

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Sluta Gnälla 21 december 2009 kl. 15:00

Vem bryr sig?
Sluta titta på TV och sticka och träna istället.

2 niklas 24 december 2009 kl. 12:14

hon e antagligen smartare än dig eftersom hon får dig att titta på henne.

3 Stefan 25 december 2009 kl. 10:56

Det är en sanning med modifikation. Egentligen är det TV3 som lyckas med sin reklamsatsning.

4 Agneta 25 december 2009 kl. 19:33

Hon lämnar få personer oberörda, den där Mrs Anka. Men ett är säkert, TV3 har lyckats. Helt klart!
Frågan är bara hur länge de kan mjölka kassakon (kassaankan) innan folk tröttnar?

5 Stefan 26 december 2009 kl. 15:16

Jag tror att tittarna redan har tröttnat. Titta på hennes julshow som tappade halva publiken efter första avsnittet.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: