Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Knarkhärva vid Robinson 2010

by Stefan on 13 augusti 2009

RobinsonFörra säsongen slutade med dödshot i Robinson och även om Robinson 2010 fortfarande inte har dragit igång inspelningen så skapas det stora rubriker. Just nu pågår uppbyggnaden av ö-rådet och natten till onsdagen ska polisen ha beslagtagit 520 kilo kokain.

Mitt i natten kom ett flygplan inflygandes över stranden där ö-rådet håller på att byggas upp. Från planet släpptes det sedan ner 520 kilo kokain ner i vattnet och kurrirer väntade i en båt. Då plötsligt polisen slog till.

Martin Nygren, exekutiv producent för programmet, förklarar:

När polisen stormade in med helikoptrar så sänkte kurirerna sin båt och försökte komma undan simmandes.

Samtidigt förlorade Robinson-teamet en transportbåt då kuriren använde sig av samma båtleverantör. Båtleverantören har nu gått under jorden och det spekuleras i att han har haft ett finger med. Personligen så har jag inte särskilt höga förhoppningar om den kommande säsongen av Robinson med tanke på årets misslyckande. I undersökningen här på omTVserier så röstade 88% att Ellenor inte var en värdig vinnare.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/knarkharva-vid-robinson-2010/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: