Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Kelly Hu

Kelly Hu till Vampire Diaries

by Stefan on 11 december 2009

Det är inga dåliga namn Vampire Diaries har lyckats locka till sig inför vårens avsnitt som drar igång den 14 januari i USA och därefter den 21 januari i Sverige. Först ut var Sean Farris, följd av Taylor Swift och Dillon Casey. Nu är det alltså klart att vi även kommer få se den duktiga och även vackra skådespelerskan Kelly Hu i serien.

Kelly Ann Hu som hon egentligen heter har ett fantastiskt CV med TV-serier så som Sunset Beach, Martial Law, CSI: Ny, NCIS och NCIS: Los Angeles. Sunset Beach och Martial Law väcker aningen nostalgiska känslor och det får mig att fundera hur Sunset Beach egentligen slutade. I nuläget kommer jag ihåg Marias minnesförlust, Bens drickande, att Cole stjäl en bil, försöket att mörda Cole, stöld av en bebis, att Cole har sex med sin flickväns mamma, en stor jordbävning och avslutningsvis en helg på en öde ö där en mördare smyger omkring i sann skräckmaner. Otrolig händelserik serie och det vore intressant att veta hur den egentligen slutade.

Vi kommer få se Kelly Hu i flashbacks där hon arbetar som apotekare i Mystic Falls. Hon går från dörr till dörr för att sälja sina produkter tills hon en dag kommer till familjen Salvatore. Ovetande om vad Katherine är så försöker hon sälja vervain till henne och finner sig genast i fara.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/kelly-hu-till-vampire-diaries/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: