Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Kändisdjungeln inspelat i studio

by Stefan on 13 september 2009

KändisdjungelnTittarsiffrorna för helgens avsnitt av Kändisdjungeln kommer tyvärr inte förrän på måndag men redan nu står det klart att majoriteten av tittarna är djupt besvikna på TV4:s nya storsatsning Kändisdjungeln. Främsta anledningarna till att tittarna vänder serien ryggen beror på deltagarna, tävlingsmomenten och att hela serien ser ut att vara inspelad i en studio.

Det senare får Tilde de Paula att besvara kritiken:

Jag kan garantera att det inte spelas in i en studio. Om det var så förstår jag inte vad jag gör här ute i mörka djungeln just nu, halv fem på morgonen. Myggbiten och med en gigantisk kackerlacka på min väska. Vi skulle aldrig ljuga om något sånt. Det skulle ju vara helt fruktansvärt. Det är klart att det är direktsänt.

Jag har ett positivt sinnelag så tänker jag att det är för att så många tekniker har gjort ett så bra jobb som det inte känns som att vi faktiskt är mitt ute i djungeln och sänder direkt.

Vi befinner oss i en av världens äldsta och vackraste regnskogar just nu. Om det inte framgår i tv är det bara att beklaga. Jag hoppas att de som är besvikna ger programmet en chans till.

Fördelen med att direktsända programmet är att TV4 kan snabbt gå in och göra förändringar i upplägget, men frågan är om det är tillräckligt för att hålla fast vid sina tittare?

Även om det inte är inspelat i en studio så är campingplatsen fortfarande uppbyggd på förhand, rensad från djur, skyddad med ett stort myggnät och laget får mat varje dag. Var ligger utmaningen?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/kandisdjungeln-inspelat-i-studio/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Tim 27 september 2009 kl. 14:38

Jannike sa i ett avsnitt. När jag kommer ut här ifrån. Klart det är en studie.

2 jennie 08 oktober 2009 kl. 22:20

Kan inte förstå hurman kan sova i en djungel utan myggnät….

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: