Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Kan NCIS hitta tillbaka?

by Stefan on 23 maj 2009

NCISEn av mina favoritserier har länge varit NCIS och trots att serien har förändrats väldigt mycket under de senaste säsongerna så har jag följt den i vått och torrt. Den enkla anledningen till att jag förespråkade NCIS framför liknande serier som CSI och CSI: Miami var humorn och karaktärerna. Även en del av glädjen försvann tillsammans med Sasha Alexander så har Cote de Pablo vuxit in i rollen som hennes efterträdare.

Under de senare säsongerna har serien tappat sin humor och hela delen med ”Grodan” och Rocky Carroll passar inte in. Givetvis har där varit höjdpunkter som då när vi fick träffa Gibbs pappa, men det känns överlag som att karaktärerna har varit med om för mycket för att fortfarande ha sin sköna humor.

Michael Weatherly har utan tvekan varit min favorit i serien så här långt och vem kommer inte ihåg honom från Dark Angel där han spelade tillsammans med Jessica Alba? Till en början fanns där något speciellt mellan Weatherly och Cote de Pablo och givetvis kommer vi ihåg när de båda gick undercover som ett gift par.

Nu börjar dessutom Mark Harmon närma sig 60 och frågan är hur länge han vill fortsätta med serien. Under årens gång så har vi fått smakprov av hur NCIS skulle kunna vara utan honom och jag gillar inte riktigt vad jag har sett…

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/kan-ncis-hitta-tillbaka/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Veronica 23 maj 2009 kl. 12:56

Det är inget NCIS utan Gibbs :( vem skall annars slå Tony?

2 Stefan 23 maj 2009 kl. 13:08

Nej, du har helt rätt Veronica. Tonys roll i NCIS fungerar tack vare att Gibbs finns där. Nu har dessutom Tony passerat 40 och börjar kanske bli lite väl gammal för att dra filmcitat hela tiden. Antingen tvingas vi se stora förändringar i NCIS om något år, annars kan serien vara på väg utför.

3 Ana 23 maj 2009 kl. 16:57

Hoppas att serien blir lika bra utan honom. Men jag tvivlar! Bara det inte blir allt för många förändringar. Håller med Veronica.

4 negothian 24 maj 2009 kl. 22:24

Ingen aning tyvärr vilket avsnitt eller säsong det var. Det handlade om en gisslansituation i ett kvinnofängelse där vakterna var mer kriminella än de snygga fångarna…

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: