Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Julspecial i Ullared

by Stefan on 13 november 2009

UllaredTyvärr kommer inte tittarsiffrorna från gårdagens Glee förrän imorgon och serien på allas läppar kommer fram tills dess fortsätta vara Ullared som överraskande slog tittarrekord när man lockade över 1 miljon tittare i premiäravsnittet. Andra avsnittet i måndags lockade inte riktigt lika många pga årets fotbollsgala sändes samtidigt i TV4, men det blev ändå en bra bit över 950 000 tittare.

Det gäller att smida när järnet är varmt och enligt en intervju tidningen Norra Skåne har gjort med Ullareds VD Boris Lennerhov så kommer idag (fredag) inspelningen för en julspecial påbörjas. Inte särskilt överraskande även om jag är smått fundersam över om intresset kommer leva vidare så länge. Även om serien levererar en hel del skratt så  är jag tveksam till om det räcker för mer än 6 avsnitt. Vad kan man visa som inte redan har blivit visat?

Kanal 5 däremot väljer att lägga locket på även om man medger att något är på gång.

- Det är definitivt intressant. Annat vore konstigt med tanke på programmets popularitet, säger Dan Panas, presschef Kanal 5. Vi tittar på olika upplägg för Ullared men jag kan inte gå in på hur de ser ut.

Har vi sett tillräckligt eller vill vi se mer av Ullared?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/julspecial-i-ullared/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Tiagirl 14 november 2009 kl. 10:49

Det var värst vad mycket tv det var här! :)
Värre än värst är att jag som inte ser på tv skulle kunna uttala mig om det flesta här. Hm…

När jag såg artikeln om UllaredsJul fick jag en hastig impuls att kolla när..NÄR…NÄÄÄÄÄR???? och så åka dit. Besinnade mig(nästan!)och tänkte sen att dom var snabba där, kanal5. Frågan är om dom är FÖR snabba med att segla på dessa tittarsiffror?

Förra avsnittet var lite segt, vem är intresserade av så mycket information om parets hem och bröllop?? Varför inte spunnit vidare på istället att man kan köpa allt där, visa varor. Ge förslag på andra events som man kan fixa ihop där? Barnkalas, div bröllop, maskeradfester etc etc.

Jag som gillar statistik hade sett mer siffror!! Fatta…150 st som sorterar galgar!! Helt sjukt. :)

Har lagt din sajt i rss-bevakningen, gillade den och du har skrivit om en hel del av det jag följer. Dock kan jag inte hitta nåt om Morden i Midsomer! :)

/Tiagirl – http://tiagirl.nu

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: