Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jennifer Morrison lämnar House

by Stefan on 25 september 2009

Jennifer MorrisonTidigare i somras bekräftade EW att en av deltagarna i House skulle lämna i höst. Spekulationerna har varit många och nu är det klart att Jennifer Morrison ska lämna House och sin karaktär Cameron som hon har spelat sedan 2004.

Till skillnad mot Kal Penn‘s Kutner så ska hennes utgång vara ett kreativt val av producenterna och inget hon själv har bestämt sig för. Något som öppnar dörren för att hon kan återkomma i framtiden om tittarna sätter sig på tvären. Samtidigt bekräftas det att hennes man Chase, spelad av Jesse Spencer, kommer stanna kvar på sjukhuset.

Angående anledningen till att hon lämnar så har insiders berättat att både Chase och Cameron bestämmer sig för att lämna efter ett moraliskt fall som innefattar en Afrikansk diktator. Därefter kliver House in i handlingen och övertalar Chase att ställa sig vid hans sida, vilket resulterar i att Cameron blir upprörd.

Vad tycker du? Rätt eller fel att hon tvingas lämna?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/jennifer-morrison-lamnar-house/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: