Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jennifer Love Hewitt på omslaget av Maxim

by Stefan on 16 april 2009

Ghost WhispererFör ett par veckor sedan blev det nya skriverier när en kändis valde att vika ut sig i Playboy och givetvis blev det stora reaktioner. Personligen så har jag svårt att förstå hela filosofin med att vara emot att någon viker ut sig. Givetvis kan det vara generande för personens (man som kvinna) barn, men utöver det så anser jag att en utvikning är något personligt. Varför förneka någon som är vacker rätten att vika ut sig?

Hur som helst så var det inte huvudämnet i inlägget utan jag tänkte skriva mer om Jennifer Love Hewitt, stjärnan i Ghost Whisperer, som nyligen i en intervju berättade att hon föredrar nördar framför macho-män. Personligen så blev jag väldigt förvånad när nyheten att hon dejtade Jamie Kennedy, då jag trodde att hon hade något på gång med David Conrad, Jim i Ghost Whisperer.

I samband med intervjun så fick hon vara med på förstasidan av den amerikanska tidningen Maxim som enligt rykte ska vara i stil med våra svenska Slitz och FHM. Och även om Photoshop har blivit inblandad, framförallt på magen på bild 6, så visar det att hon fortfarande ser väldigt bra ut.

För fler bilder på Jennifer Love Hewitt, besök Maxim.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/jennifer-love-hewitt-pa-omslaget-av-maxim/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: