Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Disney Buena Vista/TV4
Foto: Disney Buena Vista/TV4

Jennifer Hewitt och Jamie Kennedy separerar

by Stefan on 16 mars 2010

Inte allt för länge sedan läste jag en artikel där skribenten beskrev Jennifer Love Hewitt som smått manipulativ, på så vis att hon alltid har en baktanke, stor mediavana och trots otaliga år i strålkastarljuset så har där aldrig varit några skandaler. Tyvärr lyckas jag inte hitta artikeln men skribenten avslutade med att nämna hennes dåvarande förhållande med Jamie Kennedy som han misstänkte kunde bero på något annat än kärlek.

Nu verkar han tyvärr ha fått mer vatten på kvarnen då Hewitt och Kennedy i helgen bekräftade att deras romans är över. Lägligt nog kommer nyheten tätt inpå publiceringen av hennes nya bok, The Day I Shot Cupid, som ironiskt nog är en självhjälpsbok om dejting.

Samtidigt fortsätter Ghost Whisperer precis som tidigare men många tittare har uttalat sig kritiskt om Jamie Kennedy och frågan är om han får bli kvar i serien nu när relationen är över.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/jennifer-love-hewitt-jamie-kennedy/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: