Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jarmo vinner Robinson 2009!

by Stefan on 26 maj 2009

RobinsonDet har varit stora spekulationer kring vem som vinner årets Robinson och nu pekar flera källor på att det med stor sannolikhet är Jarmo. För ett par dagar sedan packade Anna sina väskor och reste iväg till Las Vegas för att bränna upp sina pengar. Samtidigt får vi höra att Ellenor flyttar sin verksamhet till större lokaler.

Kring Nina och Jarmo har det varit tyst, fram till nu när ny information kommit fram om Jarmo. Första skvallret började gå när TV4 visade Jarmo ta emot Robinsonstatyetten i trailern för finalen. Givetvis såg vi aldrig hans ansikte, men det går absolut inte att ta fel på hans hand.

Givetvis kan det vara ett fult knep av TV4 för att inte visa vinnaren och man kan istället ha valt att plocka fram en gammal bild av när Jarmo vann en deltävling. Förvånande nog är att han endast har vunnit en enda tävling, sedan han kom till ön!

Fortfarande är det enbart spekulationer, men då klev Jarmo rakt in i fällan, eller är det helt enkelt så att han blåser oss? I dagens chatt på Aftonbladet besvarade han Anastacias fråga angående vad han skulle göra med pengarna om han vann.

Anastacia: Hej Jarmo! Om du vinner, vad tänker du göra med pengarna och varför?
Jarmo: Delar av dem ska jag skänka till nåt 90-konto som jobbar mot mobbning.

Notera att Jarmo uttryckligen skriver att han ska skänka delar av pengarna. Då ställer vi oss frågan, har vi en vinnare eller är det rena spekulationer och önskan om att lyckas lista ut vinnaren?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/jarmo-vinner-robinson-2009/ sort:published

{ 8 comments… read them below or add one }

1 Sara 26 maj 2009 kl. 21:16

Låter inte helt otroligt att Jarmo har vunnit Robinson. Tycker att alla andra bara har hängt med och tror inte att dom skulle överleva på en öde ö.

2 aa 27 maj 2009 kl. 14:28

Ellenor vinner, finns redan ute på nätet, Erik dator blev ju stulen, och alla dom bilderna finns nu på internet, på massa bloggar.

3 Stefan 27 maj 2009 kl. 14:54

Jag har läst ryktet om en inbjudan där det står att Ellenor har vunnit. Däremot så har jag fortfarande inte fått se några bilder på den.

Angående bilderna från Eriks dator så har jag spenderat en hel del tid åt att söka efter dem, utan någon träff och därför känns det otroligt att ”massa bloggar” skulle ha lagt upp dem.

4 Helena 27 maj 2009 kl. 14:58

Var på nätet hittar ni detta??

5 Joel 27 maj 2009 kl. 15:10

Helena: Det är Aftonbladet som har skrivit om att Eriks bilder blev stulna, tillsammans med hans laptop när han var på besök i Stockholm.

Inte heller jag har sett att några bilder har läckt ut och jag tvivlar på att vi får se dem innan finalen..

6 lii 28 maj 2009 kl. 11:48

från säker källa; Ellenor vinner!

7 Stefan 28 maj 2009 kl. 13:33

@lii: Är denna säkra källan ryktet om att ett inbjudningskort ska ha Ellenors namn tryckt på det? Jag skulle väldigt gärna komma över en bild på det.

8 Cattis 28 maj 2009 kl. 17:07

Det som också stärker ryktet om att Ellenor tar hem vinsten är att Ellenors inkomst för förra året var väldigt hög om man tänker på att hon själv beskriver sin ekonomsika situation som ”vi har så att vi klarar oss”.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: