Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jag har återupptagit Chuck

by Stefan on 06 mars 2009

ChuckNär Chuck dök upp på svensk TV så hakade jag på och såg de två första avsnitten för att sedan tröttna på den. Första avsnittet höll en hög kvalité, men pga det andra avsnittet så tog jag beslutet att följa serien. Just nu så sänds majoriteten av TV-serierna jag följer endast var annan eller var tredje vecka, vilket har resulterat i att det kan gå dagar utan att det blir några nya avsnitt att se. Därför bad jag nyligen om förslag och tips på nya TV-serier jag kan se. Förslagen som dök upp var bland annat Chuck, Criminal Minds, Battlestar Galactica, Heroes och Supernatural. Jag bestämde mig för att först och främst ta mig igenom Chuck.

Nu är jag klar med säsong 1 och det har verkligen varit varierande kvalité. Ett par av avsnitten har varit väldigt bra, för att därefter följas av riktiga magplask. Till en början låg där romantik i luften så fort Chuck och Sarah tittade på varandra, men likt The Office, så har den verkliga romantiken ebbat ut och det finns inget kvar även om producenterna vill få oss att tro det.

Min personliga favorit i Chuck är utan tvekan Ryan McPartlin, känd som Captain Awesome. Fram till de sista fyra avsnitten så har han verkligen det perfekta livet och jag skulle gärna vilja se mer av honom. Tyvärr så blev han mer känslosam i de sista avsnitten och tvingas rådfråga andra om känslor, men förhoppningsvis så blir det bättre i säsong 2.

Överlag så är Chuck en bra serie och jag kommer fortsätta följa den när jag har kommit ikap med de kvarvarande 15 avsnitten.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/jag-har-aterupptagit-chuck/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: