Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Jag blir inte ens hungrig

by Agneta on 26 oktober 2009

Tinas CookalongTinas Cookalong är väl inget höjdarprogram om man är intresserad av matlagning. Men vem är jag att uttala mig om det egentligen? Jag ogillar att laga mat och jag kan inte laga särskilt många rätter heller. Men som underhållning är det utmärkt!

Tyvärr missade jag större delen av förra veckans avsnitt när Pernilla Wahlgren var där, men det lilla jag såg var väldigt roligt, och det berodde helt och hållet på Pernilla; härligt virrig och fnissig! Och verkar inte vara jättehemma när det gäller matlagning – men jag kan ha fel! Det kan vara att Tina är väldigt snabb och vem som helst skulle kanske bli stressad och stirrig bredvid henne?

Idag var det blonda Victoria Silvstedt som besökte Tinas Cookalong och skulle laga trerätters. Med det långa blonda håret hängandes ner över bröstet. Fick inte Tina lov att sätta upp det i tofs förrän efter halva tiden? Det var det första jag tänkte på när hon kom in: Sätt upp håret för bövelen – du ska laga mat!

Och om programmet, om jag hade varit road av matlagning? Nja, jag hade nog tyckt att det var ganska tråkiga rätter och snabb och lite slarvig matlagning.

Nästa vecka är det Martin Stenmarck som ska laga mat och ja, jag kommer kanske att titta. I brist på bättre. Och av nyfikenhet på Herr Stenmarck. Kanske lär jag mig något om matlagning på köpet? Om jag har tur.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/jag-blir-inte-ens-hungrig/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: