Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Inget köp av Vampire Diaries för mig

by Stefan on 10 juni 2009

Vampire DiariesPå torsdag i nästa vecka drar jag till Frankrike och tanken är då att jag ska spendera en stor del av tiden nere vid poolen tillsammans med en bra bok. Varför inte då slå två flugor i en smäll och läsa igenom Vampire Diaries för att sedan ha något att skriva om när jag kommer hem?

Till en början lät det som en bra idé, men problemet är att jag kommer veta exakt vad som ska hända när serien kommer till hösten. Fundera en kort stund på hur många böcker ni har läst som därefter blev filmatiseringar, hur bra tyckte ni att filmerna var efteråt? Av erfarenhet säger jag att så få som inga filmer har levt upp till förväntningarna.

Därför har jag nu beslutat mig för att inte köpa Vampire Diaries med mig ner och istället blir det böcker om personlig utveckling, ett annat område jag är intresserad av.

Ikväll hittade jag dessutom en hemmagjord trailer som i korta drag sammanfattar bok 1 och 2 i serien. Inte någon fantastisk kvalité, men den hjälper dig att förstå helheten i vad som komma skall.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/inget-kop-av-vampire-diaries-for-mig/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Anna 10 juni 2009 kl. 20:55

Jag tycker att det låter som en vettig idé. Även om jag ser fram emot Vampire Diaries sjukt mycket så skulle jag inte vilja förstöra spänningen genom att läsa böckerna i förtid.

2 Anna 10 juni 2009 kl. 20:57

Oj, glömde fråga. Vad händer här när du reser bort?

3 Stefan 10 juni 2009 kl. 21:01

Det finns en liten möjlighet att jag uppdaterar sajten så smått från poolen. Annars så har vi två nya skribenter på gång som ska börja skriva här på omTVserier inom kort.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: