Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol

Idolerna sjuka av vaccinet! Semifinalen inställd?

by Mathilda on 03 december 2009

Just nu diskuteras på många ställen runt om i Sverige vem som ska vinna Idol 2009. På fredag är vi ännu ett steg närmare finalen och vi vet med 50% säkerhet vem som kommer att vinna! Men tänk om semifinalen blir inställd, då får vi gå ytterligare en vecka i ovisshet!

Detta riskerar nu tyvärr att hända.  Idolerna har nämligen vaccinerat sig mot svininfluensan och Calle, Erik och Tove är alla tre nu helt utslagna. Samtliga idoler är sjuka och plågas nu av de olika biverkningarna. Erik är den av idolerna som är värst drabbad.  Han har legat i feberfrossa och inte kunnat gör någonting, idag börjar han dock bli bättre.

I efterhand ångrar sig Idolerna att de tog vaccinet. Själva skyddet mot influensan börjar inte att verka fören 2 veckor efter vaccineringen och då är ju idol över! Tycker att det är konstigt att ingen berättade det för dem tidigare. Pga av att Idolerna blev sjuka har de självklart inte kunnat träna på sina framträdanden lika mycket som vanligt så vi får väl se hur det låter på fredag. Vi får verkligen hoppas att de blir helt friska tills i morgon!

Även jag själv är hemma från skolan idag av samma anledning. Vaccinerade mig i måndags och tiden efter det har inte varit jätterolig. Jag har inte börjat gå baklänges, men har smärta i hela armen, huvudvärk, feber. Funderar ni själva på att ta vaccinet kan ni gå in på min blogg och läsa hur det gick till!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/idolerna-sjuka-av-vaccinet-semifinalen-installd/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Stefan 03 december 2009 kl. 18:46

Tove bygger inte sina framträdanden på rösten så hon bör klara sig. Värre är det förmodligen för Calle och Erik. Calle litar helt på rösten men har fördelen att han kan sin ena sång sedan tidigare. Erik är stark på höga tonerna och kan han inte ta dem så lär det inte gå bra.

2 Mathilda 03 december 2009 kl. 20:20

Haha, sant!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: