Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Resan slut för Rabih

by Mathilda on 07 november 2009

rabihDå var ytterligare ett program av Idol 2009 slut, sju tävlande blev ikväll sex när drömmen om att bli årets idol tog slut för Rabih.

Som tidigare nämnt fanns det inget riktigt tema för kvällen, utan idolerna fick själva välja att framföra den låt som de tyckte var ”världens bästa låt”. Jag vet inte riktigt vad jag hade valt för låt själv, men jag tycker alla Idoler valde ganska dåliga låtar ikväll. Visst, det är ju upp till var och en vad man tycker om, men det finns ju så många bra stora hitlåtar så varför välja en låt som ingen kan?

Bäst ikväll var Erik som klassade ut alla andra med låten ”The show must go on”. Han visade verkligen att han är en stjärna. Jag hoppas att Erik eller Mariette vinner hela tävlingen. Den jag tyckte var sämst var Eddie, han sjöng riktigt falskt ibland! Sista tonen var en riktig pina, men han är ju så söt. Han ser ju verkligen ut som en idol och han sjunger ju ganska bra, men nä.

Rabih sjöng ”All my life” – Jag trode faktiskt att den här låten skulle passa Rabih, men jag blir lite besviken när han gör den så långsam och mesig. Laila tyckte att Rabih lät falsk (som det gjort de två seneste programmen)och att framträdandet var tråkigt. Bagge vill höra något annat nästa gång, lite mörka toner? Men som sagt blev det ingen nästa gång, så vi kommer inte att få reda på hur det hade kunnat låta. Det räckte altså inte att ha en 18 000kr jacka för att bli årets idol!

Tittarna fick sig nog en liten chock när Mariette hängde löst tillsammans med Rabih. Ingen av dem båda har hängt löst tidigare och det var nog på grund av denna otippade ställning som det blev  röstrekord ikväll.

Nästa veckas tema blir ”Topplistan”. Det blir även lite duetter, paren är: Calle och Mariette, Eddie och Reza, Erik och Tove. Vilka låtar de ska sjunga är upp till tittarna att avgöra, gå in och rösta på www.tv4.se

Tyckte du att det var rätt att Rabih åkte ut?


Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/idol-2009-resan-slut-for-rabih/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Agneta 07 november 2009 kl. 08:50

Killen sjöng riktigt illa igår, tycker jag. Och en riktigt tråkig och dålig låt.

Konstigt, med tanke på att temat var Världens bästa låt. Och så väljer han inte en av dem!?

Ja jag vet, smaken är olika men jag tror ändå att han valde en låt som han kunde smälta ytterligare några flickhjärtan med. Tji fick han. Som tur är.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: