Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Mariette utröstad ur idol

by Mathilda on 29 november 2009

marietteNej, nej, nej inte Mariette! Åh, hon är ju så grym! Blev riktigt besviken i fredagens avsnitt av Idol 2009 då svenska folket valde att skicka hem Mariette. Jag hade verkligen velat se henne i final. Å andra sidan kommer vi nog att få se en hel del av Mariette i fortsättningen ändå. Det brukar ju faktiskt gå bättre för de idolerna som inte vinner.

Mariette slogs ut när hon och Calle hängde löst efter fredagens uppträdande i Malmö. Nu är det bara 3 idoler kvar; Calle, Erik och Tove. Fredagen bjöd på temat ”Arena-Fredag” och nästa vecka är det juryn som väljer vilka låtar som idolerna ska sjunga. Då får vi bland annat höra Calle sjunga ”walking in memphis”, låten han sjöng på audition, för att visa hur mycket han har utvecklats. Listan med vilka låtar de andra idolerna kommer att sjunga kommer upp här på sidan i mitten av nästa vecka.

Även idolerna tyckte att det var sorgligt att Mariette lämnade tävlingen, framför allt Calle som har en mycket speciell relation med Mariette.

”Jag är ju lite kär i Mariette men där är jag ju körd” – konstaterar Calle

Mariette och Calle hade varit det perfekta paret, men Mariette är ju som vi alla känner till inte intresserad av killar. Äntligen får hon åka hem till sin älskade flickvän Alisa.

Jag tyckte att Erik gjorde bäst ifrån sig även denna vecka. Det är inte konstigt att Mariette åkte ut ändå, hon valde ju ganska konstiga låtar. De andra idolerna hade ju välkända låtar som publiken kände igen, vilket kanske är bra när man uppträder på en arena? Erik fick igång publiken rejält och de sjöng med i hans låtar.

Tove, hade som vanligt konstiga kläder. Tycke det var väldigt osmakligt att hon typ hade baddräckt på sig. Eller vad tyckte ni? Det kanske var jättehett? Som yngst i tävlingen tycker jag dock att Tove borde vara lite mer påklädd.

Vilka vill du se i finalen? Calle och Erik? Erik och Tove? Eller Tove och Calle?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/idol-2009-mariette-utrostad-ur-idol/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stefan 29 november 2009 kl. 16:32

Jag reagerade mest på att Tove fått tag på en ordentlig pushup-bh. I övrigt så blev jag imponerad av Calle redan vid hans audition men efter det så tycker jag att han har tappat och inte alls fått samma kontakt med tittarna som Erik och Tove. Tror att han passar bättre som killen med den akustiska gitarren.

2 Mathilda 29 november 2009 kl. 17:42

Faktiskt. Calle sa själv i eftersnack att han visste att han skulle få åka nästa gång, så det var antingen denna gång eller nästa. Tove och Erik har faktiskt mer Idol-kvalitet.

3 Sara 29 november 2009 kl. 22:27

Haha håller med om de me Tove. Dessutom så har hon fått stans ego o är övermallig nu. Don´t like! En artist ska vara ödmjuk..

Ja tycker Calle hade kunnat åka ut..

O ja! Hur fan ska man orka vänta till Januari på Vampire Diaries?! :O Galet..

/www.sarasliv.bloggplatsen.se

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: