Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Kvällens låtar 6/11

by Stefan on 04 november 2009

idolDet känns fortfarande lite underligt att vi redan är i november månad. Snart är det verkligen 2010, vilket känns ännu mer då det nyligen var millennieskifte. Hur som helst så närmar sig nästa program av Idol med stormsteg och det är nu endast 7 personer kvar i tävlingen.

I veckan har det varit en hel del diskussion kring att deltagarna blir underbetalda (200 kr per dag), något jag inte alls tycker. Visst kan 200 kr tyckas lite, men samtliga deltagare får alla utgifter (boende, mm) betalda. Givetvis kan det vara knivigt om man har en egen lägenhet och måste betala den samtidigt, men det går kanske att hyra ut den provisoriskt under dessa veckorna? Det är trots allt en tävling och inte ett arbete.

Åter till kvällens tema som är ”Världens bästa låt”. Deltagarna har fått i uppgift att framföra den låt man anser vara världens bästa låt. En hel del udda låtval denna kvällen och inga jag skulle välja som världens bästa låt.

  • Rabih Jaber - All my life (K Ci & JoJo)
  • Mariette Hansson - Because the night (Bruce Springsteen)
  • Reza Ningtyas Lindh - Summertime (Fantasia Barrinos version)
  • Calle Kristiansson - With a little help from my friends
  • Tove Östman Styrke - In the getto (Elvis Presley)
  • Eddie Razaz - If you’re not the one (Daniel Bedingfield)
  • Erik Grönwall - The show must go on (Queen)

Vilken är din favoritlåt?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/idol-2009-kvallens-latar-611/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Kattis 05 november 2009 kl. 01:06

Hur ska dom hyra ut lägenheterna, veckovis då eller för dom vet ju inte när dom blir hemröstade?

Rättvisare vore om tv4 betalade deras hyra/el/etc som det verkligen kan bevisas att idolerna är tvugna att betala varje månad. Ja det är en tävling men det var/är tex Big Brother, Robinsson, Farmen etc och där fick deltagarna en större summa pengar för att delta, vad är skillnaden?

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: