Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Kvällens låtar 20/11

by Mathilda on 18 november 2009

idol7Förra veckan var det Eddies tur att lämna Idol 2009. Det disskuterades en hel del här på omtvserier efter avsnittet, men jag tror att de flesta av oss var överens om att det var rätt person som åkte ut.

Nu börjar ytterligare en fredagsfinal att närma sig och temat denna vecka är kärlekslåtar. Idolerna kommer att sjunga två låtar var, en till publiken och en till sina anhöriga. Kommer vi då att få höra några bra låtar ? Jo,  många av fredagens låtar tycker jag faktiskt är riktigt bra. Till exempel Time of your life, My life would suck without you och självklart Ted Gärdestads – himlen är oskyldigt blå. Hoppas nu verkligen att Idolerna kan tolka dem på rätt sätt, ska bli riktigt spännande att se. Det är ju så roligt nu när det börjar bli så få kvar i tävlingen!

  • Tove Östman Styrke – Sweet dreams (are made of this) – till fansen, Himlen är oskyldigt blå – till anhörig
  • Calle Kristiansson - Your song – till fansenTo be with you – till anhörig
  • Erik Grönwall - My life would suck without you – till fansen, Always – till anhörig
  • Reza Ningtyas - You’ve got a friend – till fansen, When I need you – till anhörig
  • Mariette Hansson -  Time of your life – till fansen, Ängeln i rummet – till anhörig

Kommer Reza att skärpa till sig och ta juryns kritik om hennes uttals problem seriöst? Om inte är jag rädd att Reza har gjort sitt i Idol. Annars får gärna Tove åka hem, hon är bra men jag tycker de andra som är kvar är bättre helt enkelt!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/idol-2009-kvallens-latar-2011/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 18 november 2009 kl. 23:16

Problemet för Reza är att man inte löser uttalet på en vecka och bland annat därför tror jag hon åker. Skulle Idol varit med från början och under alla dessa veckorna gett henne den hjälp hon behöver så är jag säker på att hon skulle fixat uttalet.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: