Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Kvällens låtar 13/11

by Stefan on 13 november 2009

Idol 2009Idag är det fredagen den 13 och enligt gammal skrock en otursdag, något jag inte alls tror på utan jag hoppas på allt ska gå vägen för mina favoriter. Mina favoriter, kan man fråga sig? Under de senaste åren har jag inte varit särskilt förtjust i Idol och vanligtvis brukar jag sluta följa serien när alla humoristiska uttagningar är över. På samma vis har det varit i år och det enda avsnittet jag sett var när Erika åkte ut och jag var på besök hos mina kusiner.

Igår trillade jag in på TV4s idolsajt av en händelse och jag började titta igen videoklippen. Rabih visade sig vara en riktig glädjespridare trots kraven om dyra kläder. Under kvalet så var Mariette utan tvekan min favorit, men av någon anledning fattade jag fort tycke för Erik och Tove igår. Båda två verkar vara otroligt genuina, även om jag tror att Tove behöver mediaträning innan hon är redo att ta klivet för att bli en stjärna. Något som bekräftades senare på kvällen när jag hittade en video under en fotoplåtning och reportern fick närmast dra ut svaren för att få mer än jakande.

I kvällens program så är det duetter och hits från 2000-talet som gäller.

  • Erik Grönwall – Bodies (Robbie Williams)
  • Eddie Razaz – Curly Sue (Takida)
  • Reza Ningtyas – Halo (Beyoncé)
  • Calle Kristiansson – Bad Day (Daniel Powter)
  • Tove Östman Styrke – I Wish I Was A Punkrocker (Sandi Thom)
  • Mariette Hansson – Bleeding Love (Leona Lewis)

Kvällens duetter:

  • Reza & Eddie – If Only You (Danny Saucedo feat. Therese)
  • Mariette & Calle – Someone New (Eskobar & Heather Nova)
  • Tove & Erik – Kids (Kylie Minogue & Robbie Williams)

Jag tror och hoppas på att Tove och Erik gör en fantastisk duett och går vidare utan problem. Åka ut ikväll får gärna Eddie eller Reza göra. Har tyvärr inte lyssnat på dem särskilt mycket, men fastnade inte för dem.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/idol-2009-kvallens-latar-1311/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Linda 13 november 2009 kl. 18:41

Hej! Vi får se hur den blir framöver, var bara första avsnittet av Glee igår :) Jag hoppas den är bra efter det jag såg igår som sagt. Men man vet aldrig. Men smaken är ju som baken! :) )

2 Mathlda 13 november 2009 kl. 20:00

Själv tycker jag att Tove ska åka!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: