Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

I väntan på höstens avsnitt…

by Mathilda on 08 augusti 2009

melinda25 september är väntan över, i alla fall för dem som har möjlighet att se den amerikanska sändningen av Ghost whisperer! Men för de svenska tv-tittarna dröjer det dock ytterligare ett tag innan avsnittet Birthday Presence (episod 1 säsong 5 ) dyker upp i tvrutan.

Fram tills dess kan man kanske läsa en bok? Ja, inte vilken bok som helst altså, utan GHOST WHISPERER: ”SPIRIT GUIDE”! Passa på att fördjupa dina kunskaper om serien och olika legender. Boken är dock på engelska men den är mycket intressant så är du ett riktigt Ghost whisperer-fan borde du läsa den!

Boken finns att köpa på CBSstore.com, där finns även massor andra roliga saker att köpa, välj din favoritserie och klicka hem något roligt till hösten! Ett billigare alternativ kan vara att handla på Amazon.com, där är det lätt att räkna om kostnaderna till svenska kronor!

Varför inte köpa Melindas halsband?

ghosthalsband

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/i-vantan-pa-hostens-avsnitt/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Sanna 08 augusti 2009 kl. 22:55

Oj, det låter intressant. Älskar verkligen ghost whisperer så varför inte läsa mer om dom? Vet du vad som är med mer i boken?

2 Marrii 05 november 2009 kl. 17:09

när börjar säsong 5 i sverige då?

3 Mathilda 09 november 2009 kl. 16:17

Marrii: Tv4 har/kommer att köpa in Ghost whisperer säsong 5, men har ännu inte beslutat ett datum då säsongen börjar att sändas. Håll utkik här på sidan, så lovar jag att skriva en uppdatering när datumet är bestämmt :)

Sanna: Boken inehåller framförallt väldigt vackra bilder på skådespelarna mm. För säsong 1 till 3 finns en episod gudie. Annars kan du läsa om skådespelarna, grandview’s spöken, ”behind the scenes” och mycket mer. Allt man kan tänkas vilja veta om serien helt enkelt!

4 Marrii 14 november 2009 kl. 13:53

okeej tack!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: